Hoe het werkt bij het inleveren van kleding.


Bijna iedereen heeft wel kleding, schoenen, tassen en accessoires in de kast, die je niet meer draagt. Als de kleding er nog goed uitziet, kun je daar een ander nog blij mee maken. Wij kunnen je daar bij helpen.  Je gewassen, gestreken en gevouwen kleding graag in 1 shopper of doos per keer komen brengen. Dit geldt voor dames-, heren- en kinderkleding en accessoires. 


Als jouw kleding verkocht wordt, krijg jij de helft van de opbrengst. De andere helft is voor Troubadour.


In de maanden juli t/m december nemen wij herfst- en winterkleding aan.

In de maanden januari t/m juni nemen wij lente- en zomerkleding aan.


Inbrengen kan tijdens de openingstijden van de winkel. Als deze tijden niet uitkomen, horen wij dit graag en maken we een andere afspraak.

Bij je eerste inbreng registreren wij je gegevens in ons klantenbestand. Vervolgens selecteren wij wat wij geschikt vinden om te verkopen. Wij prijzen de kleding en streven ernaar de kleding binnen twee weken in de winkel te presenteren.


Jouw kleding hangt minimaal 2 maanden in de winkel. Onze voorkeur gaat er naar uit om niet verkochte kleding aan een goed doel te geven. Als je je kleding graag terug wilt, vragen wij je om het binnen een maand op te halen. 

Aan het einde van het seizoen houden wij opruiming. Je kunt van te voren aangeven of je hieraan mee wilt doen.

Kleding die verkocht is mag nog binnen één week teruggebracht worden. We kunnen je daarom pas 8 dagen nadat de kleding verkocht is uitbetalen. Je kunt het geld contant of per bank ontvangen. Je mag het natuurlijk ook direct inwisselen voor iets leuks uit de winkel.


Wij zijn niet verantwoordelijk voor vermissing, beschadiging of zoekraken van kleding of accessoires. Wij doen natuurlijk onze uiterste best om zorgvuldig met jouw spullen om te gaan. Mocht er iets niet helemaal goed gaan, dan zoeken we samen naar een oplossing.


Als je je registreert in ons klantenbestand, verklaar je dat je het eens bent met bovenstaande algemene inbrengvoorwaarden van Troubadour.